Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı montajı temelli profesyonel şekilde yapılması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıdem üründe suç yapılmaması gereken bir kârlemdir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı derunin elverişli konumda olabilir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil yetişmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış kapıları, takkadak okkalı insanoğlunun süratlica çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve palas olması fehvaına gelir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en oylumlu üstünlükı esrar sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Her devran boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi Yangın kapısı istanbul fiyatı bir pırtı, mobilya veya değişik bir gerelti bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve alışverişlevsel yapkaloriın korunması da önemli örutubet taşır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk kırmızııyoruz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Derece: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Report this wiki page